Det siger andre

Urd er en meget dygtig yogalærer. Jeg kunne ikke meget, da jeg startede, og er ikke selv tålmodig, men det er Urd. Stille og roligt guider hun os igennem, hjælper os ud i de korrekte stillinger. Får os ned i tempo og jeg har lært at trække vejret ordenligt.
Hun er en gave for yogaelever. Jeg er afhængig af yoga nu, det er fantastik for krop og ikke mindst sjæl. Det takker jeg Urd for. Vi savner hende i København.
Venlige yogahilsner
Jette

Jeg kan varmt anbefale Urd som instuktør. Hun er en meget behagelig instruktør med et sjovt og varieret yoga-program og repetoire. Hun underviser altid på en meget personlig og tilstedeværende måde, og kan give en netop det der skal til for at komme længere med ens yoga. At blive undervist af Urd har hjulpet mig til at lytte bedre til min krop og sind og få lyst til at tage bedre vare på mig selv.
 Casper

Det der betød noget for mig at gå til yoga hos dig var at det gav energi og velvære. Fornemmelse af smidighed og lethed.
 Bente

Du får hermed den bedste anbefaling fra mig, jeg har været meget glad for at gå til yoga og afslapning hos dig.
Jeg synes fagligt du er meget dygtig og samtidig kan du rumme vores forskellige niveauer vi er på.
Da du samtidig er rolig og har et meget behageligt væsen, gør det at man får meget ud af din undervisning, for du er specielt god til hjælpe en hvis man har behov for det eller når man har brug for en hjælpende hånd.

Du formår at når man gå fra dig efter undervisningen, er man både ladet op fysisk og psykisk samt at man er helt
afslappet og i harmoni med sig selv (ingen finger til de andre billister på vejen hjem).

Jeg ønsker dig og din familie alt godt på Fyn, men det er et stort savn for mig at du desværre er flyttet.

De bedste ønsker
Anne

Jeg har gået til yoga i en længere årrække og haft flere forskellige undervisere, hvoraf Urd har været én af de allerbedste, som jeg hver gang glædede mig til at skulle til yoga hos.
P.g.a. hendes barsel og efterfølgende flytning blev det desværre kun til 3 sæsoner, men i denne periode havde jeg stor glæde og gavn af hendes undervisning, som bl.a. var med til at styrke min ryg, som jeg i mange år ellers har haft en del problemer med.
 Astrid

Skriv et svar